Logo

Proclaimer

Opvoedinformatie Nederland is verantwoordelijk voor het beheer en het proces van actualisatie en de doorontwikkeling van de informatie voor ouders en opvoeders over opgroeien, opvoeden en gezondheid op deze website.

Proclaimer

Opvoedinformatie Nederland is verantwoordelijk voor het beheer, het up-to-date houden en de doorontwikkeling van de informatie op deze website. De betrokken kennis- en thema-instituten zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Zij zorgen ervoor, dat de informatie klopt en actueel is. Meer over het redactieproces en de betrokkenheid van jongeren bij deze teksten lees je op de website van Opvoedinformatie Nederland.

Kom je toch pagina's tegen waarvan je denkt dat er onjuiste informatie op staat? Laat dit dan alsjeblieft weten via contact@opvoedinformatie.nl of telefoonnummer 088 - 1180200. Alvast bedankt!

Gebruiksdoel

Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van de informatie op deze website is alleen toegestaan voor organisaties met niet-commerciƫle doeleinden. Er gelden gebruiksvoorwaarden. Neem hiervoor eerst contact op met Opvoedinformatie Nederland.

Surfgedrag en privacy

Om beter aan te kunnen sluiten bij jouw zoektocht naar informatie en het zoekgedrag van de bezoekers van deze website worden bezoekersstatistieken bijgehouden. De informatie over bezoeken aan deze website blijft volledig anoniem.

Locatiebepaling via geolocation en IP-adressen

Om te kunnen doorverwijzen naar het dichtstbijzijnde Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), achterhalen we de woonplaats van bezoekers van deze website aan de hand van hun IP-adres. Het IP-adres wordt niet opgeslagen en wordt niet gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Deel deze informatie via social media