Logo

Over deze site

Als je vragen hebt over zwangerschap, opvoeden en opgroeien, wil je natuurlijk graag gemakkelijk en snel het juiste antwoord vinden. Dan zit je hier goed!

Over deze site

Wat vind je op deze website?

Op deze website vind je informatie en tips over allerlei  onderwerpen die te maken hebben met zwangerschap, opvoeden en opgroeien. Of je nu helemaal aan het begin staat en vragen hebt over zwanger worden, of dat je kinderen al zo groot zijn dat ze voor het eerst op zichzelf gaan wonen, op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt. En natuurlijk over alle fasen daar tussenin!

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen? Gebruik dan de links naar andere organisaties onder aan de pagina. Ook verwijzen we je naar hulp bij jou in de buurt. Ook daar kun jij terecht. Want dat jij de juiste antwoorden en hulp krijgt, is het allerbelangrijkste!

Betrouwbare informatie

Alle informatie op deze website is betrouwbaar. Dat kun je zien aan het groene keurmerk onder de teksten. De informatie is inhoudelijk getoetst door verschillende kennisinstituten. Ook zorgen zij ervoor dat de informatie steeds wordt aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Wie heeft deze site gemaakt?

Deze website is gemaakt door de Opvoedinformatie Nederland. die vanuit een onafhankelijke positie met publieke middelen als schakel fungeert tussen wetenschappelijke kennisorganisaties en het beschikbaar stellen van betrouwbare informatie voor ouders/opvoeders en jongeren.

Heb je vragen of opmerkingen over deze website? Mail die dan naar contact@opvoedinformatie.nl.

Deel deze informatie via social media