Logo

Zorg met jouw ervaring voor nog betere opvoedinformatie!

Zorg met jouw ervaring voor nog betere opvoedinformatie!

Zorg met jouw ervaring en mening voor nog betere opvoedinformatie voor alle ouders! Meld je aan voor het Landelijk Ouderpanel!

Waarom een Landelijk Ouderpanel?

Dit panel is een gezamenlijk initiatief van de Opvoedinformatie Nederland (de organisatie achter deze website) en Ouders & Onderwijs. Via het Landelijk Ouderpanel krijg je de kans om mee te praten over de opvoedadviezen die deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor ouders maken. We vragen je bijvoorbeeld om teksten of filmpjes over opvoeden te beoordelen, zodat we deze kunnen verbeteren. 

Wij nemen jouw ervaringen en mening mee tijdens gesprekken met deskundigen uit de wetenschap en praktijk. Zo heb jij landelijk invloed op wat er op het gebied van opvoedinformatie voor alle ouders ontwikkeld wordt.

Wij hopen dat jij je wilt aanmelden voor dit panel en daarmee de stem van de ouders versterkt!

Hoe werkt het Landelijk Ouderpanel?

  • We vragen bij je aanmelding om een paar gegevens over je gezinssituatie.
  • Je antwoorden blijven uiteraard anoniem en we garanderen dat deze niet worden gebruikt voor andere doeleinden.
  • Als panellid ontvang je een paar keer per jaar per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een online onderzoek. Meestal is dit een vragenlijst, maar het kan ook een poll zijn of een korte online discussie. Hoe vaak je wordt uitgenodigd kan afhangen van je gezinssituatie. Voor een onderzoek over pubers zullen we bijvoorbeeld geen panelleden uitnodigen met jonge kinderen.
  • Je bent geheel vrij om deel te nemen aan onze onderzoeken, er is geen enkele verplichting. Je kunt je ook op elk moment uitschrijven.
  • Van de resultaten ontvang je steeds een terugkoppeling. Zo blijf je op de hoogte wat wij hebben gedaan met jouw mening.

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via contact@opvoedinformatie.nl of 088 - 11 80 200.

Deel deze informatie via social media